Service? Vraag het Maurice en Jasper!

Hebt u een nieuwe Saab of rijdt u met een klassiek model, voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Maurice Steennis en Jasper Pouwels weten door hun jarenlange ervaring precies welk onderhoud uw auto nodig heeft en zij kunnen dan ook vooraf aangeven hoeveel een service-inspectie of een reparatie kost.

‘Sinds 1990 werk ik al bij Saab Dealers. Veel Saab-rijders uit deze regio ken ik en zij kennen mij’, aldus Maurice. ‘Dat is natuurlijk wel zo plezierig. Vooral voor mensen die al jaren bij de dealers van Saab komen en dan hier bij Saab Arnhem een bekend en vertrouwd gezicht zien. Daarnaast zien we steeds meer Volvo’s en andere automerken voorbij komen in onze werkplaats. Zo zien we steeds meer variatie in ons werk.’

Jasper heeft een ruime ervaring opgedaan als monteur bij een garagebedrijf en bij Defensie. Hij heeft daarnaast veel affiniteit met de Zweedse automerken Saab en Volvo. Jasper is als 2e monteur bij ons in dienst getreden en heeft het inmiddels prima naar de zin.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie, bel dan even voor het maken van een afspraak!

Of bel: 026 – 311 10 51

Perfect verzekerd

Uw Saab perfect verzekerd. Zorgeloos rijden. Wilt u bij schade ook uit de zorgen zijn, klop dan aan voor een perfecte verzekering. Nieuw is Carmeleon, een autoverzekering die tot wel 5 jaar de aanschafwaarde van uw Saab vergoedt bij total loss of diefstal. Kan de schade worden hersteld, dan heeft u tevens de garantie dat de reparatie bij uw eigen vertrouwde dealer plaatsvindt met originele onderdelen en u betaalt dan geen eigen risico. Daarbij hanteert Carmeleon zeer aantrekkelijke premies. Bel, kom langs of kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.carmeleon.nl.

Onderhoud overige merken

Naast Saab en Volvo kunnen wij ook andere merken voor u onderhouden. Dit geldt zowel voor het regulier onderhoud als voor specifieke reparaties. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Ook is onze werkplaats uitgerust met universele diagnose-apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat bij vrijwel alle automerken en types storingen uit te lezen en te verhelpen. Inmiddels maken veel Saab- en Volvo-rijders hier gebruik van. Zij brengen ook hun tweede auto, van een ander merk, bij ons voor onderhoud en reparatie.

Neem contact op met Saab Arhem