Occasion kopen in Westervoort?

Aan de A12 kunt u terecht bij Saab Arnhem. Wij bieden occasions van verschillende automerken, ook buiten Saab. Wij zijn al acht jaar actief in regio Westervoort als zowel in de verkoop van occasions als autogarage. Zo bieden we u meer dan alleen een tweedehands auto. Wij doen hard ons best om iedereen te voorzien van eerlijk advies dat bij de persoon past. Zo bent u verzekerd van de juiste keuze en gaat u ook met een goed gevoel weg. Een occasion kopen is tenslotte een leuk moment!

Actueel aanbod occasions

De juiste occasion kopen

 

Voordat u op zoek gaat naar een occasion is het belangrijk om uzelf een aantal vragen te stellen. Zo maakt u inzichtelijk wat voor een occasion u nodig heeft. Hoe lang zijn de afstanden die u gaat afleggen? Als u ver gaat reizen is een grotere comfortabele auto praktischer. Reist u altijd in de stad, dan is een kleine auto makkelijker met parkeren. Hoe lang wilt u genieten van uw auto? Let dan vooral op de kilometerstand, de keuringen en vraag de historie van de auto op. Het helpt uzelf een hoop om hier over na te denken voordat u op zoek gaat naar een occasion.

Aanbod en services

We halen de occasions uit het binnen- en buitenland. Zo speuren we zoveel mogelijk rond om u unieke tweedehands auto’s aan te bieden tegen scherpe prijzen. Wij kunnen u ten alle tijden alles vertellen over de auto en zijn herkomst. Wij bieden u ook onderhoud en reparatie. Aangrenzen aan onze showroom is namelijk een autogarage. We kunnen (en willen) u dus ook op de lange termijn tevreden houden. Tenslotte kunnen we ook tuning en autoverzekeringen voor uw bemiddelen of hierin een advies geven.

Krijg eerlijk advies over uw oude auto

Wij geven u graag persoonlijk advies voor het kopen van een tweedehands auto. Wij ruilen ook tweedehands auto’s in. Benieuwd naar de inruilwaarde? Vul dan hier het formulier in.  

Wij sturen u enkel de weg op meteen occasion waar u 100% tevreden mee bent! U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier of bellen naar (026) 311 10 51.

Neem contact op met Saab Arnhem

Saab Arnhem verkoopt occasions in de regio's: