Onze nieuwe website is klaar!

Vorige week is onze nieuwe website online gezet. De internetprofessionals van SMID-IT in Duiven hebben in relatief korte tijd en tegen een zeer concurrerend tarief voor ons een nieuwe website gebouwd. We hopen natuurlijk van harte dat u net zo enthousiast bent over onze nieuwe website als wij. En als u suggesties voor verbetering heeft, dan houden wij ons uiteraard van harte aanbevolen. Want uiteindelijk draait het niet om ons maar om U als klant. Wij zijn pas tevreden als U dat bent.

Tot nu toe groeit ons klantenbestand nog iedere maand. We proberen iedere maand opnieuw onze dienstverlening verder te verbeteren. Zo hebben we deze nieuwe website voorzien van een aantal mogelijkheden om direct te reageren met een bericht aan ons. De eerste berichten zijn inmiddels binnen, dus die mogelijkheid voorziet in een behoefte. Verder zijn de eerste reacties op onze nieuwe website ronduit positief.

Mocht u ook toe zijn aan een nieuwe website, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Robert Jan en Niels van SMID-IT in Duiven. Het zijn IT-Professionals die met een brede glimlach hun werk doen en dat hebben wij als zeer prettig ervaren!

 

Neem contact op met Saab Arnhem