Service

Hebt u een nieuwe Saab of rijdt u met een klassiek model, voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten  door onze jarenlange ervaring precies welk onderhoud uw auto nodig heeft (of hij zoekt het voor u op) en kan ook vooraf aangeven hoeveel een onderhoudsbeurt of een reparatie kost.

We hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring en veel affiniteit met de Zweedse automerken Saab en Volvo. Inmiddels is ook MINI een merk dat we regelmatig mogen verwelkomen in de werkplaats.
 
Naast Saab doen we ook steeds meer andere merken, zowel verkoop als onderhoud. In veel gevallen kunnen we reparaties door scherp inkopen van onderdelen aanmerkelijk goedkoper uitvoeren. De merken die we nu – naast Saab – regelmatig verkopen en in onderhoud hebben zijn Volvo en MINI. Betekent voor ons dat er steeds meer variatie is in ons werk.
 

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie, bel dan aub even voor het maken van een afspraak!

Of bel: 026 – 311 10 51

Financiering

Als u uw occasion wilt financieren dan kan dat via DTC.

Wilt u een snelle berekening maken dan kan dat met de calculator van DTC:

www.dtc-lease.nl/lease-calculator

Zij kunnen voor u in korte tijd een financieringsaanvraag in behandeling nemen en u laten weten of financiering mogelijk is. Zo ja, dan kunt op relatief korte termijn in de occasion van uw keuze rijden.

Snelheid in de afhandeling is voor veel klanten belangrijk, vandaar dat wij u voor een passende financiering doorverwijzen naar DTC.

Zorgeloos rijden is voor ons het uitgangspunt.

Onderhoud overige merken

Naast Saab en Volvo kunnen wij ook andere merken voor u onderhouden. Dit geldt zowel voor het regulier onderhoud als voor specifieke reparaties. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Ook is onze werkplaats uitgerust met universele diagnose-apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat bij vrijwel alle automerken en types storingen uit te lezen en te verhelpen. Inmiddels maken veel Saab- en Volvo-rijders hier gebruik van. Zij brengen ook hun tweede auto, van een ander merk, bij ons voor onderhoud en reparatie.

Neem contact op met Saab Arhem