Occasion kopen in Arnhem?

Dan kunt u terecht bij Saab Arnhem om het volledige aanbod occasions te bekijken. Een auto kopen is een belangrijk moment, ga daarom naar een vertrouwd autobedrijf. Zo bent u zeker van de juiste keuze. Saab Arnhem verkoopt al meer dan dertien jaar auto’s in de regio Arnhem. Wij doen altijd ons best om iedereen te helpen en te voorzien van goed advies. Naast occasions van het merk Saab bieden wij ook andere automerken aan. U kunt ons gemakkelijk bereiken aan de A12 in Duiven. 

Het actuele aanbod occasions

De juiste occasion kopen

Het beste advies wat we van tevoren kunnen geven over het kopen van een occasion is om goed voor uzelf inzichtelijk te maken wat u wilt. Welke eisen stelt u aan de tweedehands auto? Hoe ver gaat u reizen met de auto? Neemt u de kinderen mee? Moet u veel in de binnenstad parkeren? Hoelang wilt u dat de auto meegaat? Wanneer u dit weet kunt u beter een auto kiezen. Zo kan een kleine auto praktischer zijn voor het parkeren en een grotere auto beter voor als u kinderen heeft en lange afstanden af gaat leggen. Let op de kilometerstand, de keuringen en de staat van de auto als u wilt dat deze nog lang mee gaat.

Aanbod en services

We halen de occasions uit het binnen- en buitenland. Zo speuren we zoveel mogelijk rond om u unieke tweedehands auto’s aan te bieden tegen scherpe prijzen. Wij kunnen u ten alle tijden alles vertellen over de auto en zijn historie/herkomst. Naast de verkoop van occasions in onze showroom hebben we ook een autogarage. Hier bieden we u onderhoud en reparatie van uw auto. Zo kunt u altijd op de lange termijn terecht bij ons. We willen u zo ook op de lange termijn tevreden houden. Tenslotte kunnen we ook tuning en autoverzekeringen voor uw bemiddelen of hierin een advies geven.

Krijg eerlijk advies over uw oude auto

Wij geven u graag persoonlijk advies voor het kopen van een tweedehands auto. Wij ruilen ook tweedehands auto’s in. Benieuwd naar de inruilwaarde? U kunt deze op onze pagina ‘inruilwaarde aanvraag’ snel en eenvoudig laten berekenen.
Wij sturen u enkel de weg op meteen occasion waar u 100% tevreden mee bent! U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier of bellen naar
(026) 311 10 51.

Neem contact op met Saab Arnhem via: verkoop@saab-arnhem.nl

Als u nog geen klant bent, dan nodigen wij u van harte uit om een keer langs te komen. We laten u graag een keer zien wat we te bieden hebben en de koffie staat uiteraard voor u klaar!