Occasion kopen vlakbij Velp?

Een occasion kopen is een spannend moment. U wilt de juiste auto kopen voor de juiste prijs. Zo kunt u er lange tijd van genieten. Het is daarom raadzaam om te gaan naar een vertrouwde autodealer in de omgeving van Velp. Saab Arnhem is al met trots zes jaar actief in de regio. Gevestigd aan de A12. Niet alleen voor occasions, maar ook voor APK-beurten, reparaties en onderhoudsbeurten kunt u terecht bij Saab Arnhem. Wij bieden u kwalitatief hoge tweedehands auto’s voor een scherpe prijs. Wij halen onze auto’s uit binnen- en buitenland om u de beste deals aan te kunnen bieden. Zowel Saab auto’s als andere automerken.

Ons actuele aanbod occasions

Vakkundig en professioneel advies voor uw occasion

Wij staan u altijd te hulp met het geven van een passend advies. Bij iedereen hoort een andere occasion. Aan de hand van uw wensen helpen we bij het zoeken van een passende auto. Probeer van tevoren te bedenken wat voor auto u wilt. Houd daarnaast ons aanbod in de gaten, de auto’s wisselen heel snel! Wanneer u een leuke auto vindt kunnen we u er alles over vertellen wat u maar wilt weten. De hele historie kan worden opgehaald. Zo weet u wat u krijgt voor uw geld. Heeft u een mooie occasion op deze website gezien, kom dan vooral langs om het met uw eigen ogen te bekijken.

De vele mogelijkheden van occasions in Velp

Wanneer u een occasion koopt stopt onze service niet. Wij hebben een autogarage waar we vele auto’s veilig weer de weg op helpen. We bieden onderhoudsabonnementen en reparatie van uw auto. Wij vinden het niet alleen leuk om mensen de weg op te helpen, maar hier ook op te houden. Zo gaat u veilig onderweg. Wilt u uw tweedehands auto upgraden? Dan bieden we ook diverse tuning mogelijkheden. Tenslotte hebben we verschillende partners voor het financieren en het verzekeren van auto’s.

Krijg eerlijk advies over uw oude auto

Wij geven u graag persoonlijk advies voor het kopen van een tweedehands auto. Wij ruilen ook tweedehands auto’s in. Benieuwd naar de inruilwaarde? Vul dan hier het formulier in.  

Wij sturen u enkel de weg op meteen occasion waar u 100% tevreden mee bent! U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier of bellen naar (026) 311 10 51.

Neem contact op met Saab Arnhem

Saab Arnhem verkoopt occasions in de regio's: