Occasion kopen in Zevenaar?

Bij Saab Arnhem in regio Zevenaar kunt u terecht om ons gehele aanbod tweedehands auto’s te bekijken. Voor uw occasions in Zevenaar kunt u langskomen bij onze showroom. Het uitkiezen van de juiste occasion is natuurlijk een belangrijk moment. Daarom kunt u terecht bij een autobedrijf dat te vertrouwen is. U wilt bij het aanschaffen verzekerd zijn van de juiste keuze en zeker niet teveel betalen. Dat begrijpen we. U kunt bij ons terecht in Duiven aan de A12. Onze showroom is niet te missen langs de snelweg! Saab Arnhem is al 8 jaar actief in de regio. Klanten waarderen en vertrouwen ons door onze service en het eerlijke advies dat wij geven.

Ons huidige aanbod occasions

De juiste occasion kopen

 

Voor het kopen van een occasion waar u lang tevreden mee al zijn is het belangrijk om te beginnen met het stellen van eisen aan de auto. Stel uzelf vragen als: Waar gaat u de auto voor gebruiken? Legt u lange of korte afstanden af met de auto? Hoelang bent u van plan om deze auto te houden? Als u lange afstanden wilt afleggen, let dan vooral op comfort en de grootte van een auto. Reist u korte afstanden en veel in de stad, dan is een kleinere auto praktischer in verband met parkeren. Zorg voor een kortere kilometerstand als u de auto van plan bent te houden voor meer dan vijf jaar.

Aanbod en services van Saab Arnhem

Wij bieden u een divers aanbod occasions. Zowel Saab auto’s als auto’s van andere merken. De auto’s halen wij uit binnen- en buitenland tegen scherpe prijzen. Wij kunnen u alles vertellen over de auto wat u wilt weten. Naast de verkoop van occasions bieden we u ook verschillende services, onderhoud en reparatie. Aaneengesloten aan onze showroom hebben wij hebben een autogarage. Zo zorgen we dat u altijd op de lange termijn tevreden bent met uw aankoop. Tuning en autoverzekeringen kunnen we ook voor uw bemiddelen.

Eerlijk advies voor uw auto?

Wij geven u graag persoonlijk advies voor het kopen van een tweedehands auto. Wij doen ook aan het inruilen van uw oude auto. Als u benieuwt bent naar de inruilwaarde van uw auto, vul dan hier het formulier in.  

Wij sturen u enkel de weg op meteen occasion waar u 100% tevreden mee bent! Neem contact op via het onderstaande formulier of bel naar (026) 311 10 51.

Neem contact op met Saab Arnhem

Saab Arnhem verkoopt occasions in de regio's: