Saab Arnhem ruim 9 jaar actief

Saab Arnhem is inmiddels alweer ruim 9 jaar gevestigd in Duiven. In die periode is een klantenbestand opgebouwd van meer dan 1.100 klanten. Ook de verkoop van gebruikte auto’s groeit nog steeds. Vanuit alle regio’s in ons land en vanuit het buitenland ontvangen wij klanten die op zoek zijn naar een gebruikte auto. Hoewel het accent nog steeds ligt op Saab, zijn we inmiddels ook actiever bezig met andere merken, zoals Volvo en MINI.

Ook in de werkplaats zien we klanten uit het hele land binnenkomen, hoewel we zelf geen auto’s ophalen voor onderhoud en reparatie. Vooral Saabs met problemen met de cabriokap zien we steeds vaker verschijnen. Vakkennis op het gebied van onderhoud en reparatie van Saab cabrio’s is niet overal in ons land meer beschikbaar en dat leidt tot extra klandizie.

Voor wat betreft de occasionverkoop wordt nog steeds het merendeel ingekocht in het buitenland. De prijzen liggen daar meestal iets lager dan in ons land. Inkopen in het buitenland biedt ons het voordeel dat we onze occasions tegen relatief scherpe prijzen kunnen aanbieden.

De meest verkochte Saabs zijn de Youngtimers. Dat zijn occasions van 15 jaar en ouder die voor zakelijk gebruik worden ingezet. De verkoop van elektrische auto’s verliep bij ons minder voortvarend dan verwacht. In het uitvoeren van concrete zoekopdrachten zijn we echter wel succesvol.  We geloven nog steeds dat daar een belangrijke toekomst ligt voor de komende jaren. De marktomstandigheden in de occasionmarkt veranderen voortdurend. Het blijft daarom van belang als autobedrijf goed te blijven kijken naar nieuwe ontwikkelingen en tijdig de bakens te verzetten.

Voor de komende jaren voorzien wij een verdere groei van de occasionverkoop en een stabiele voortgang in de werkplaats.

Neem contact op met Saab Arnhem