UW AUTO… ONZE ZORG

Over ons

Saab Arnhem is alweer ruim dertien jaar actief en het aantal verkochte occasions en werkplaats-bezoeken groeit nog steeds. Saab Arnhem voorziet in een groeiende behoefte vanuit de markt.

OVER ONS

Het automerk Saab en de regio Arnhem zijn al heel lang aan elkaar verbonden. Diverse saab-dealers hebben in de afgelopen decennia gezorgd voor levering van nieuwe en gebruikte Saabs, met daarbij de service met de van het Zweedse merk bekende persoonlijke aandacht.

Bij deze Saab-dealerbedrijven waren Saab-rijders niet de zoveelste klant, maar goede bekenden die het gevoel hadden dat men bij ‘de Saab-familie’ hoorde.

Inmiddels is Saab Arnhem alweer ruim dertien jaar actief en het aantal verkochte occasions en werkplaats-bezoeken groeit nog steeds. Saab Arnhem voorziet nog steeds in een groeiende behoefte vanuit de markt.

ONZE VESTIGING

We zijn gevestigd in een modern garagepand en vanaf de A12 goed zichtbaar pand. We hebben de beschikking over een ruime showroom, een uitstekende werkplaats en een uitgebreid onderdelen magazijn. Ons team bestaat uit vakbekwame en enthousiaste Saab-liefhebbers. Ons doel is bij alles: het leveren van een goede service en topkwaliteit. 

Onze medewerkers doen hun uiterste best om uw auto in optimale conditie te houden, want dat is de beste garantie voor jarenlang rijplezier. We merken ook steeds vaker dat klanten een speciale band hebben met hun auto. Auto’s zijn emotie, wordt weleens gezegd. Wij denken dat daar een kern van waarheid in zit. Een auto is veel meer dan een simpel vervoermiddel. 

ONZE SHOWROOM

In onze showroom staat een steeds wisselende voorraad occasions. We zijn gespecialiseerd in de merken Saab en Volvo. Daarnaast verkopen we graag gebruikte auto’s van andere merken waarmee we affiniteit hebben, zoals bijvoorbeeld Alfa Romeo en Lancia. 

We doen onze uiterste best om een goede occasion voor een scherpe prijs aan te bieden. Blijkbaar vindt u als klant dat we dat redelijk goed doen, want het aantal verkochte occasions is weer verder gestegen. 

Onze klanten komen uit alle uithoeken van het land. We merken ook dat klanten er relatief veel reistijd voor over hebben om een passende occasion te vinden. En dat geldt niet alleen voor de duurdere occasions. 

Neem contact op met Saab Arnhem via: verkoop@saab-arnhem.nl

Voor vragen kunt u ons het beste bereiken via het bovenstaande mailadres.

Uiteraard ben u ook van harte welkom aan de Geograaf 36, 6921 EW Duiven.