UW AUTO… ONZE ZORG

Service

Saab Arnhem heeft alweer ruim dertien jaar ervaring met Saab en Volvo. Daarnaast verkopen we graag gebruikte auto’s van andere merken waarmee we affiniteit hebben.

Service & After sales

Hebt u een nieuwe Saab of rijdt u met een klassiek model, voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten  door onze jarenlange ervaring precies welk onderhoud uw auto nodig heeft (of hij zoekt het voor u op) en kan ook vooraf aangeven hoeveel een onderhoudsbeurt of een reparatie kost.

We hebben inmiddels 13 jaar ervaring en veel affiniteit met de Zweedse automerken Saab en Volvo.
Hiernaast werken wij ook steeds meer met andere merken, zowel verkoop als onderhoud. In veel gevallen kunnen we reparaties door scherp inkopen van onderdelen aanmerkelijk goedkoper uitvoeren. De merken die we nu – naast Saab en Volvo – regelmatig verkopen en in onderhoud hebben zijn bijvoorbeeld Mini, Alfa Romeo en Lancia. Betekent voor ons dat er steeds meer variatie is in ons werk.
 
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie, bel dan aub even voor het maken van een afspraak!

Financiering

Als u uw occasion wilt financieren dan kan dat via DTC.

Wilt u een snelle berekening maken dan kan dat met de calculator van DTC:

www.dtc-lease.nl/lease-calculator

Zij kunnen voor u in korte tijd een financieringsaanvraag in behandeling nemen en u laten weten of financiering mogelijk is. Zo ja, dan kunt op relatief korte termijn in de occasion van uw keuze rijden. Snelheid in de afhandeling is voor veel klanten belangrijk, vandaar dat wij u voor een passende financiering doorverwijzen naar DTC.

Onderhoud overige merken

Naast Saab en Volvo kunnen wij ook andere merken voor u onderhouden. Dit geldt zowel voor het regulier onderhoud als voor specifieke reparaties. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Ook is onze werkplaats uitgerust met universele diagnose-apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat bij vrijwel alle automerken en types storingen uit te lezen en te verhelpen. Inmiddels maken veel Saab- en Volvo-rijders hier gebruik van. Zij brengen ook hun tweede auto, van een ander merk, bij ons voor onderhoud en reparatie.

Neem contact op met Saab Arnhem via: verkoop@saab-arnhem.nl